De definitieve uitslag

Eerder deze week sloot de poll, waarmee jij kon stemmen op de winnaar van de publieksprijs van schrijfwedstrijd Indische Bladzijde. Ook plaatsten we  een toelichting van juryvoorzitter Eveline Stoel. Veel is dus al bekend, maar niet wie de juryprijs en de extra prijs gewonnen hebben. Omdat we een online platform zijn, hebben we besloten de bekendmaking van deze uitslag via internet plaats te laten vinden, in een exclusief video-interview met Eveline Stoel.

Meer prijzen!

In tegenstelling tot eerdere berichten, geven we meer prijzen weg dan we hadden gedacht! De prijswinnaars Roanne van Voorst, Baukje Zijlstra en Eugene Ammann krijgen alledrie persoonlijke feedback op hun verhaal van Eveline Stoel én Gustaaf Peek, in een kroeg en op een nader te bepalen datum. De boekenpakketten en andere prijzen ontvangen zij in de loop van volgende week. Verder krijgen àlle prijswinnaars een exemplaar van Schrijven Magazine, aangeboden door Schrijven Online. Dit geldt óók voor de eervolle vermeldingen. De eervolle vermeldingen krijgen bovendien, net als de drie prijswinnaars, publicatie van hun verhaal op www.indisch3.nl. Gefeliciteerd, allemaal!

Over de schrijfwedstrijd

Schrijfwedstrijd Indische Bladzijde van Indisch 3.0 vond plaats in het kader van de Boekenweek 2013: ‘Gouden tijden, zwarte bladzijde.’ Zij is mede mogelijk gemaakt door Eveline Stoel/ Bureau Stoel, Gustaaf Peek, uitgeverij Nijgh en Van Ditmaruitgeverij Terra-Lannoo, Alfred Birney, uitgeverij Atlas Contact, Remona Poortman, WritersPlaza en SchrijvenOnline.