Een bericht van onze partners, de Indo Business Club:

Beste Indo Business Club-ers,

We zijn zeer verheugd je uit te nodigen voor de allereerste Indo Business Club – RONDE RIJSTTAFEL georganiseerd door de AMSTERDAM CHAPTER met als thema AAN DE SLAG. Ja, je leest het goed de AMSTERDAM CHAPTER, die is opgezet door Amsterdammers voor Amsterdammers.

Het leek ons namelijk nuttig en noodzakelijk om juist de zakelijk ingestelde AMSTERDAMMERS van de Indo Business Club te verenigen en bij elkaar te roepen voor deze speciale RONDE RIJSTTAFEL. Een bijeenkomst met een hapje en drankje voor gedreven Indo Business Club ondernemers, die streven naar uitbreiding van hun zakelijk netwerk.

De allereerste Indo Business Club RONDE RIJSTTAFEL in deze vorm is geagendeerd voor vrijdag 6 september a.s. om 18.00 uur, die ruimte biedt voor maximaal 30 deelnemers !

Het Proces
1. Je kunt je inschrijven tot donderdag 22 augustus a.s. via onderstaand formulier;
2. Ook de betaling van het deelnamebedrag € 40 p.p. dien je voor donderdag 22 augustus a.s. te hebben voldaan;  ING rekening 68.00.15.744 t.n.v. E. Schafer o.v.v. RR Amsterdam 6 september 2013
3. Je ontvangt een bevestiging met de lokatie en het programma.

Wij hopen op enthousiaste deelnemers en aanmeldingen. Houd er rekening mee dat AAN DE SLAG wordt georganiseerd voor de regio AmsterdamPlus.

Met vriendelijke groet,

INDO BUSINESS CLUB
AMSTERDAM CHAPTER

Erik Schafer          André van der Velde

 

[contact-form to=’ferry.bogels@ibcnetwork.nl’ subject=’Ik kom op 6 september naar de Ronde Rijsttafel.’][contact-field label=’Voor- en achternaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Woonplaats’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Werkzaam in branche:’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]